rijbewijs kopen belgie

rijbewijs kopen belgie

een echte rijbewijs kopen in België

Hoe een echt rijbewijs kopen in België.

Rijbewijs Kopen Belgie. U kunt gemakkelijk een echte rijbewijs kopen in België van onze website in slechts een paar dagen zonder deel te nemen aan een theoretische of praktische examens. Wij zullen alles voor u regelen en u ontvangt uw documenten direct vanuit het comfort van uw huis, net zo gemakkelijk als het bestellen van een pizza in de winkel. 

Het rijbewijs is een officieel document dat het administratieve recht geeft op het besturen van een voertuig in een bepaald land. Het geeft recht om op een openbare weg een of meer voertuigen te besturen die een auto kunnen zijn (categorie B voor minder dan 3500 Kilogram en C voor meer dan 3500 Kilogram), een motor hoof (categorie A), een bromfiets, een vrachtwagen ( Categorie C), een bus (categorie D) of voor gekoppelde voertuigen (categorie E).

Risico om zonder rijbewijs te rijden in België

Wanneer een persoon een verkeersongeval begaat, leidt het ontbreken van zijn vergunning automatisch tot het ontbreken van een verzekeringsdekking. Ook in het geval van materiële of menselijke schade is de strafprocedure veel zwaarder, in sommige gevallen zelfs tot aan de beschuldiging van moord met voorbedachte rade.

Meer informatie.

Wettelijke leeftijd voor het behalen van een rijbewijs in België.

Over het algemeen wordt het rijbewijs verkregen van 18 jaar met enkele uitzonderingen, zoals voor de AM-vergunning in het grootste deel van de Europese Unie, die bromfietsen toestaat waarvan de snelheid beperkt is tot 45 km / u vanaf 14 jaar oud.

Het kopen van een internationaal rijbewijs.

Het internationale rijbewijs, in tegenstelling tot wat velen denken, is slechts de vertaling van een nationale licentie in verschillende talen, en waarmee de bestuurder alleen in landen kan rijden die het herkennen. Alleen geldig voor een maximum van drie jaar, moet het worden gegroepeerd met een geldige nationale licentie.

 

geregistreerd in de gemeente

4 thoughts on “rijbewijs kopen belgie”

Leave a Comment

Your email address will not be published.