Zweeds rijbewijs kopen

Echt Zweeds rijbewijs, in slechts 3 dagen

Rijbewijstoerisme, of de illusie veel geld te besparen in het buitenland als je daar je rijbewijs haalt, wordt steeds populairder. Maar dit is bedrieglijk, reizen, accommodatie, benzine en dure rijscholen en moeilijke tests wachten vaak op de optimistische leerling-chauffeur. Om een Zweeds rijbewijs te krijgen, moet je eerst zes maanden in het land hebben gewoond of gestudeerd voordat je zelfs een rijbewijs kunt aanvragen. Voor het rijbewijs is een volledige gezondheidsverklaring en oogonderzoek vereist. Daarnaast moeten de zogenaamde Risk 1 en Risk 2 cursussen worden gevolgd, die alleen al zo’n € 300 kosten.

Alle buitenlandse licenties verlopen na 12 maanden, dus er is geen ontkomen aan. Als u van plan bent om zelf naar Zweden te emigreren of u heeft daar een baan aangeboden gekregen waarvoor u een Zweeds EU-rijbewijs nodig heeft, dan kunt u deze bij ons bestellen en binnen 3 dagen ontvangen. Niets staat het werk dus in de weg. Het Zweedse rijbewijs kost gemiddeld ongeveer hetzelfde als in Duitsland, rond de € 1.500,-, maar door de onbekende omgeving en rijstijl kan dit tot dure rijlessen leiden.

Zweeds rijbewijs kopen zonder aanvraag, uren of stress

Bij ons hoef je niet naar Zweden te reizen om je rijbewijs te halen. Wij maken het leven makkelijker voor u en u kunt uw rijbewijs vanuit huis halen, zonder reisaanvraag, rijschool, gezondheidschecks en minimaal 6 maanden domicilie. Bestel uw Zweedse rijbewijs in Duitsland en in slechts 3 dagen kunt u starten en mobiel zijn in Zweden!

Dit is overigens zeer geschikt voor mensen die niet vaak thuis zijn en veel in het buitenland werken, maar wiens familie en kinderen in Zweden wonen. Omdat de tijdsinvestering alleen hen vaak niet in staat stelt om het Zweedse rijbewijs onder de knie te krijgen, omdat de vele uren en applicaties dit tot een ware marteling maken. Vertrouw op ons, onze Zweedse rijbewijzen zijn geregistreerd in databases en u kunt uw nieuwe rijbewijs in de hele EU en in sommige andere landen gebruiken.

Een Zweeds rijbewijs bestellen: zo werkt het

Het halen van uw nieuwe rijbewijs is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of WhatsApp. Uiteraard zullen wij u zo spoedig mogelijk antwoorden. Vertel ons uw exacte wensen voor uw Zweedse EU-rijbewijs, zoals data en les, en we zullen het onmiddellijk verwerken.

U bespaart veel moeite, tijd en geld. Onze Zweedse rijbewijzen doorstaan elke test en we gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit. Onze licenties hebben elk hologram, evenals alle andere eigenschappen om de authenticiteit te identificeren.

Bestel vandaag nog en heb uw gloednieuwe rijbewijs in slechts 3 dagen in handen! Nu staat niets je meer in de weg en kun je net als elke andere weggebruiker deelnemen aan het Zweedse en internationale verkeer. Meer informatie over Zweeds rijbewijs

Leave a Comment

Your email address will not be published.